Helaas, dit pand is verkocht

6211 Maastricht

Eigentijds wonen in hartje Maastricht - Lindenkruis woningtype K: stadswoning met privé parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage.

Het ‘Lindenkruis’ de nieuwe wijk in het centrum van Maastricht, is zeer centraal gelegen aan de rand van het stadscentrum tussen Capucijnenstraat, Maagdendries, Lindenkruis en Miséricordeplein. De Markt en het Vrijthof zijn op een paar honderd meter afstand gelegen. Alle woningen in het Lindenkruis hebben een eigen privé parkeerplaats in de onder het project gelegen parkeergarage.

WONINGTYPE K:

Aan de Remisepavé worden 5 stadswoningen gebouwd. Deze geschakelde woningen hebben extra hoge plafonds en een ruime woonkamer met een open keuken die direct toegang geeft tot de intieme stadstuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar via en vaste trap. Op deze zolder kunnen twee aanvullende ruimtes worden gemaakt. Enkele woningen zijn voorzien van een dakkapel. Bij alle woningen kan naar keuze een dakkapel worden toegevoegd. Ook bestaat de mogelijkheid om een uitbouw te realiseren. De tuin is via de achterzijde bereikbaar, tevens is een berging aanwezig. Het totaal netto vloeroppervlak bedraagt ca. 144 m2 en de kaveloppervlakte varieert van 130 m2 tot 147 m2.

PARKEERGARAGE:

Onder het Lindenkruishof bevindt zich de royale parkeergarage van Lindenkruis. Elke woning van Lindenkruis heeft een eigen parkeerplaats in deze garage. De garage is voor auto's bereikbaar via de Maagdendries. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de trap midden in het Lindenkruishof . Op de twee koppen van het plein is de parkeergarage bereikbaar via zowel een trap als een lift.

ALGEMEEN:

Bij de architectuur van de woningen is veel aandacht besteed aan details. Zo zijn de gevels met veel aandacht ontworpen en wordt er gewerkt met eerlijke materialen van lokale ambachtelijke leveranciers. De gevels worden opgetrokken uit bakstenen die worden gebakken en geleverd door steenfabriek Klinkers uit Maastricht. In de gevels wordt tevens Belgische hardsteen verwerkt.
De woningen van Lindenkruis voorzien in alle hedendaags wooncomfort, beschikken over energielabel A en zijn aangesloten op de stadsverwarming. Op de begane grond wordt vloerverwarming aangelegd, op de verdiepingen worden radiatoren geplaatst.
De straten in de wijk worden verkeersluw, zodat er een rustige en veilige woonomgeving wordt gecreëerd waarin het ook voor gezinnen met kinderen aantrekkelijk wordt om in de binnenstad te wonen.
Kijk voor een gedetailleerd overzicht van de woningtypen, de bijbehorende tekeningen en technische omschrijving op de woningzoeker van www.lindenkruis.nl

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij