U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6211 RV Maastricht

Omschrijving

Moderne en luxe afgewerkte stadswoning met patio, dakterras en privé parkeerplaats, rustig en zeer centraal gelegen aan de Capucijnenhof in het centrum van Maastricht.

Deze luxe afgewerkte stadswoning (appartementsrecht) met 3 slaapkamers is op loopafstand gelegen van zowel de Markt als het Vrijthof. Door de unieke ligging op een verscholen plein "Capucijnenhof" biedt het serene rust en kun je tevens volop genieten van alle voordelen van het wonen in hartje binnenstad van Maastricht. Deze stadswoning maakt deel uit van de monumentale en historische "Capucijnenhof" welke net als de woning ontworpen is door de architecten Van den Bergh en Widdershoven. Dit project ontving in 1999 de Victor de Stuersprijs. Op de beschutte binnenhof met de monumentale kapel is een overdekte parkeervoorziening (privé parkeerplaatsen) gerealiseerd. De binnenhof is na zonsondergang voor externen gesloten.

De centrale ingang met de brievenbussen is gelegen aan de Capucijnengang. Via de fraaie en pittoreske binnenhof is de stadswoning bereikbaar.

Indeling o.a.

BEGANE GROND:

Ruime entree/hal met garderobekast. De hal is voorzien van een natuurstenen vloer.

Slaapkamer 1: ca. 19 m2 met royale kastenwand en toegang tot patio.

Slaapkamer 2: ca. 10 m2 met toegang tot patio.

Slaapkamer 3: ca. 13 m2 met fraaie, op maat gemaakte, kastenwand rondom het raam.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een rustieke eikenhouten vloer.

Patio ca. 8 m2.

Ruime badkamer ca. 8 m2 die is voorzien van een inloopdouche met glazen wand, wandcloset, vaste wastafel met onderbouw en een design radiator. Deze badkamer werd in 2017 vernieuwd.

Gastenbadkamer ca. 4 m2 met wandcloset, douche en vaste wastafel met onderbouw. Deze badkamer werd in 2017 gerealiseerd.

Berging met wasmachine- en drogeraansluiting en c.v.-combiketel (Bosch - bouwjaar 2009).

Separate berging. Omdat de toegang tot deze berging aan de buitenzijde is gelegen, is deze zeer geschikt voor o.a. het stallen van fietsen.

Overdekte privé parkeerplaats op de gezamenlijke binnenplaats.

VERDIEPING:

Royale woonkamer met semi open keuken, totaal ca. 58 m2. Door de grote raampartijen is de lichtinval optimaal. De gehele verdieping is voorzien van een rustieke eikenhouten vloer.

De woonkamer annex eetkamer van ca. 42 m2 is voorzien van een speciaal voor het huis ontworpen en op maat gemaakte kastenwand.

Semi-open keuken ca. 16 m2. De moderne keukeninrichting werd in 2017 vernieuwd en is o.a. voorzien van Bora-inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, koelkast, combi-oven en wijnkoelkast.

Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken is er optimaal contact met het ruime dakterras (ca. 23 m2). Het dakterras is voorzien van een groot, elektrisch bedienbaar zonnescherm.

ALGEMEEN:

Centraal en rustig wonen in een authentieke, historische omgeving.
Moderne en instapklare woning (appartementsrecht) die is afgewerkt met duurzame en hoogwaardige materialen.
In 2017 is een nieuwe keukeninrichting met inbouwapparatuur geplaatst en is het sanitair vernieuwd, tevens is een 2e badkamer gerealiseerd.
Privé parkeerplaats op het binnenterrein dat 's avonds is afgesloten. De bijdrage voor het onderhoud van de parkeerplaats bedraagt ca. € 133,- per jaar.
De bijdrage aan de V.v.E. Capucijnenhof II bedraagt € 237,- per maand (inclusief buitenonderhoud en opstalverzekering).
Alle voorzieningen zoals o.a. winkels, theater, musea, restaurants, bioscopen, basisscholen, huisartsenpraktijk, apotheek, kinderopvang zijn op loopafstand gelegen.
In de omgeving zijn bovendien diverse groenvoorzieningen zoals het frontenpark en het stadspark. De onlangs gerenoveerde speeltuin Fort Willem is gemakkelijk te voet of met de fiets bereikbaar.


Entree-hal
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3
Badkamer
Patio
Woonkamer
Keuken
Terras
Voorgevel
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij