U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6211 WD Maastricht

Omschrijving

Maastricht, wonen in het Sphinxkwartier. Nog slechts 2 hoekwoningen te koop.

WONEN IN HET SPHINXKWARTIER.

Een mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin. De straten zijn autoluw en de bewoners kunnen gebruikmaken van een eigen ondergrondse parkeergarage. De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. De namen van de woningen en appartementen verwijzen naar het internationale verleden van de keramische industrie. Het Sphinxkwartier bevindt zich in het stadshart van Maastricht, dicht bij levendigheid en gezelligheid terwijl u tegelijkertijd geniet van de charme van een rustig park. Op loopafstand vindt u winkels, restaurants, terrassen, gezellige straatjes, talloze monumenten en een ongekende historie.

Cielo: midden in de stad, mét het genot van een tuin
Cielo is centraal gelegen in deze nieuwe woonwijk en bestaat uit 36 grondgebonden stadswoningen met tuin.
Er zijn momenteel nog 2 hoekwoningen beschikbaar. Deze woningen hebben een gebruiksoppervlakte van totaal 204 m², verdeeld over 4 verdiepingen.

Indeling o.a.
Begane grond:
Ruime entree met vide.
Woonkeuken met kookeiland eventueel gecombineerd met woonkamer (zie impressies). Een grote schuifpui geeft toegang tot de achtertuin met achteringang en berging.

1e Verdieping:
Overloop met vide.
2 Slaapkamers.
Badkamer met toilet

2e Verdieping:
Overloop.
2 Slaapkamers.
Badkamer met toilet.

3e Verdieping:
Deze verdieping kan geheel naar eigen wens worden ingericht. Er kunnen 1 of 2 slaapkamers gerealiseerd worden met de mogelijkheid voor een doucheruimte. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze kamer als familiekamer in te richten (zie impressie).

Privé parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage die per auto vanaf de Maagdendries bereikbaar is. Te voet is de parkeergarage (zowel met de trap als mede lift) bereikbaar via twee entree portalen aan De Cassij.

Verkoopprijzen:
Woning Busschuttenpoort 1: € 649.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.
Woning Andriespoort 12: € 659.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij