Andriespoort 12 , 6211 WD Maastricht
Koopprijs: € 649.000 v.o.n.

Omschrijving

Maastricht, wonen in het Sphinxkwartier. Nog enkele woningen te koop. Prijzen vanaf € 649.000,- v.o.n.

WONEN IN HET SPHINXKWARTIER.

Een mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin. De straten zijn autoluw en de bewoners kunnen gebruikmaken van een eigen ondergrondse parkeergarage. De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. De namen van de woningen en appartementen verwijzen naar het internationale verleden van de keramische industrie. Het Sphinxkwartier bevindt zich in het stadshart van Maastricht, dicht bij levendigheid en gezelligheid terwijl u tegelijkertijd geniet van de charme van een rustig park. Op loopafstand vindt u winkels, restaurants, terrassen, gezellige straatjes, talloze monumenten en een ongekende historie.

Cielo: midden in de stad, mét het genot van een tuin
Cielo is centraal gelegen in de nieuwe woonwijk voor jonge mensen van alle leeftijden en bestaat uit 36 grondgebonden stadswoningen met tuin. Hiervan zijn 24 woningen bestemd voor verhuur en 12 voor verkoop. Met maar liefst zes verschillende type woningen, met een gebruiksoppervlak variërend van 118 – 204 m² sluiten deze woningen naadloos aan bij de wensen van de moderne stedeling. Enkele woningen beschikken over een mooi dakterras.

De woningen zijn gelegen aan karakteristieke binnenstedelijke straten die bovendien autoluw zijn. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Deze is rechtstreeks bereikbaar vanaf de Maagdendries. Nabij de hoeken van Cielo aan De Cassij bevinden zich twee liften die vanaf de straat direct toegang geven tot de parking.

De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. In de vormgeving van het metselwerk van de gevel wordt gerefereerd aan de architectuur van de oude fabrieken en het monumentale Eiffelgebouw: een rationeel raster met licht terugliggende metselwerkvlakken waarin de raamopeningen zijn geplaatst, soms groot, soms klein.
De gevels hebben een plint van natuursteen, die aansluit op de natuurstenen elementen in de openbare ruimte. De terugliggende metselvlakken refereren aan de stapeling van kopjes of kommetjes zoals die vroeger op deze plaats door Sphinx werden geproduceerd.

Parkeergarage
Elke woning heeft een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, die per auto vanaf de Maagdendries bereikbaar is. Te voet is de parkeergarage via twee entree portalen aan De Cassij, nabij kavel 25 en 36 te bereiken. Het entreeportaal bij kavel 36 is voorzien van een trap én lift.

Meer informatie is te vinden op de website van Wonen in het Sphinxkwartier:
https://www.woneninhetsphinxkwartier.nl/

Kenmerken

Algemeen

Adres:Andriespoort 12
Maastricht
Referentie:6211WD-12
Koopprijs:€ 649.000 v.o.n.
Type:Eengezinswoning
Ligging:Stad centrum, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:150 m²
Totale woonoppervlakte:204 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2019
Inhoud:999 m³
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:4
Tuin:Ja
Garage Types:Parkeerkelder
Parking:1

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Maastricht
Indexnummer:169
Oppervlakte:150 m²

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij