U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6223 BG Maastricht

Omschrijving

Verrassend ruime en goed onderhouden halfvrijstaande woning met fraai aangelegde, diepe achtertuin.

Laat u verrassen door deze ruime en goed onderhouden half-vrijstaande woning.

De woning ligt aan een soort “hofje” in de oude kern van Borgharen. De 25 meter diepe voortuin met eigen oprit, gemaakt van authentieke Maastrichtse “kinderkopkes”, geeft toegang tot de woning en biedt plaats voor het parkeren van meerdere auto's. Het huis is gemaakt met authentieke Maastrichtse baksteen.

Borgharen, een kerkdorp behorende bij de gemeente Maastricht, ligt op slechts vijf fietskilometer afstand van het station en markt van Maastricht. De aansluitingen op snelwegen etc. zijn goed. Het dorp ligt vrijwel aan het begin van het grote grensmaasproject, een natuurgebied dat bijna is afgerond en klaar ontdek te worden. Borgharen biedt u de rust en ruimte van een dorp met ’stadse’ gemakken en voorzieningen vlakbij.

De woning is in 1990 nagenoeg geheel opnieuw opgetrokken en is goed geïsoleerd. In de loop der jaren is de woning steeds aangepast aan de huidige woonwensen en is o.a. voorzien van een moderne en luxe keukeninrichting, glad gestukadoorde wanden en plafonds, alsmede 10 zonnepanelen.

Een groot voordeel van deze woning is het energielabel A. Dit betekent dat de woning energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. U kunt dus genieten van een comfortabel, ruim en duurzaam huis.

De diepe achtertuin van deze woning is gelegen op het zuiden-zuidoosten. Op het ruime en nagenoeg omsloten terras (ca. 100 m2) vindt u een ruime terrasoverkapping alsmede een apart afdak voor bijvoorbeeld het plaatsen van een buitenkeuken. Er is dus voldoende ruimte om te genieten met gezin, familie of vrienden. Een kastanjeboom geeft bovendien afdoende verkoeling op warme dagen. Het terras is ook via een “achterom” bereikbaar.

Aansluitend aan het terras is het gazon dat wordt omzoomd door zes volwassen leilindes, drie leibeuken, hagen en beplanting. Vervolgens vindt u een stenen vijver die wordt omringd door diverse struiken en planten.

Kortom, deze woning in Maastricht is een ideale keuze als u op zoek bent naar een ruim, comfortabel en energiezuinig huis. Met voldoende eigen parkeerruimte, een prachtige volwassen tuin, voldoende bergruimte, vier slaapkamers, complete keuken en een strak afgewerkt interieur, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en zorgeloos leven. Laat u zich verrassen tijdens een bezichtiging.

Indeling o.a.

Begane grond.

Nagenoeg de hele benedenverdieping is voorzien van een marmeren (bottocino) vloer.

Entree/hal met moderne meterkast (4 x aardlekschakelaar) en een toiletruimte met wandcloset en fontein.

Z-vormige woon- annex eetkamer, totaal ca 49 m2. Vanuit de royale living (ca. 24m2) geven 2 dubbele tuindeuren toegang tot het deels overdekt terras en de achtertuin. In de living is een aansluiting voor een open haard aanwezig.
Het eetkamergedeelte (ca. 25m2) geeft toegang tot de halfopen keuken.
Halfopen keuken ca. 12 m2 met moderne inrichting in hoekopstelling die is voorzien van een inductie-kookplaat, afzuigkap (plafondunit), koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, combi-steamer en een koffiemachine. Het aanrecht is voorzien van stenen aanrechtblad.

Aansluitend een bijkeuken met plek voor wasmachine en droger, alsmede toegang tot het ruime (overdekte) terras. Boven de bijkeuken is een kleine bergzolder.

Gemetselde vrijstaande berging (met spouwmuur) ca. 18 m2 met een vlizotrap die toegang geeft tot de vliering. De berging is o.a. ideaal voor het stallen van fietsen.

Fraaie, onder architectuur aangelegde diepe achtertuin met diverse volwassen bomen, hagen, gazon, struiken, paden, etc. etc.

Eerste verdieping.

Vrijwel geheel voorzien van een laminaatvloer.

Ruime overloop met toegang tot de bergzolder die middels een vlizotrap bereikbaar is.

Slaapkamer 1: ca. 21 m2., met twee Velux dakramen die zijn voorzien van Velux raambekleding en rolluiken alsmede twee Velux gevelelementen.

Slaapkamer 2: ca. 14 m2, met een Velux dakraam en eveneens voorzien van Velux raambekleding en een rolluik.

Slaapkamer 3: ca. 14 m2, met dakkapel en screen.

Slaapkamer 4: ca. 5 m2, momenteel in gebruik als werk- annex studeerkamer.

Geheel betegelde badkamer ca. 10 m2 voorzien van een ligbad, ruime douche, wandcloset en een vaste wastafel in een badmeubel.

Tweede verdieping.

Vlizotrap naar de ruime bergzolder ca. 17 m2 met diverse kastruimte, opstelling C.V.-combiketel uit 2022 (Remeha CW-5 Tzerra Ace 39C), de mechanische ventilatie unit en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen.

Algemeen.

Goed onderhouden woning met diepe, onder architectuur aangelegde, achtertuin met zij-ingang.
Ruime oprit die plaats biedt aan meerdere auto's.
Terrasoverkapping alsmede een overkapping voor het plaatsen van een buitenkeuken.
Ruime gemetselde (fietsen)berging met vliering.
Moderne en luxe keukeninrichting met inbouwapparatuur.
Het toilet op de begane grond is in 2022 vernieuwd.
In 2021 zijn 10 zonnepanelen geïnstalleerd.
De c.v.-combiketel is in 2022 vernieuwd.
Rustig gelegen aan een 'hofje' in de oude kern van Borgharen.
De woning beschikt over energielabel A.


Tuin
Terras
Badkamer
Slaapkamer 4
Slaapkamer 3
Slaapkamer 2
Slaapkamer 1
Keuken
Woonkamer 2
Woonkamer 1
Entree
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij