U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6269 CK Margraten

Omschrijving

Rustig gelegen 2-1 kap woning met aanbouw, 3 ruime slaapkamers en een diepe achtertuin.

Deze 2-1 kap woning is in een rustige straat in Margraten gelegen. De woning is geheel onderkelderd en heeft een diepe achtertuin die via een zij-ingang te bereiken is. In 2016 werd de woning deels gemoderniseerd en is er o.a. een aanbouw gerealiseerd, zijn er 9 zonnepanelen geïnstalleerd en zijn de gevels geïsoleerd. In de achtertuin is een glazen tuinkas geplaats alsmede een groot houten tuinhuis.

INDELING.

SOUTERRAIN:

De woning is geheel onderkelderd. Deze kelder heeft een totale oppervlakte van ca. 63 m2 en bestaat uit diverse ruimtes, waaronder:
Portaal met wasmachine-aansluiting.
Provisiekelder ca. 8 m2 met opstelling c.v.-combiketel (Nefit - bouwjaar 2016), 2 waterreservoirs van elk 200 liter en wandrekken.
Grote verwarmde hobbykelder ca. 32 m2 met toegang tot de achtertuin. Door de grote ramen heeft deze ruimte een goede lichtinval en is derhalve zeer geschikt om in te richten als werkkamer voor de thuiswerker.
Werkruimte ca. 8 m2.
Diepe achtertuin (ca. 40 m. diep) met terras, een groot tuinhuis (ca. 21 m2), een glazen tuinkas en diverse fruitbomen. De achtertuin is via een afsluitbare zij-ingang te bereiken.

BEGANE GROND:

Entree/hal met halfhoog betegeld toilet met wandcloset en fontein, garderobekast en meterkast.

Woonkamer die is voorzien van een tegelvloer, totaal groot ca. 38 m2. In 2016 is een aanbouw gerealiseerd die is voorzien van een fraaie lichtstraat. De aanbouw geeft toegang tot een klein terras waar men heerlijk kan genieten van de ochtendzon. De achtertuin is via een trap te bereiken.

Gesloten keuken ca. 12 m2 met een inrichting die in 2016 deels werd vernieuwd. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, oven, koelkast en vaatwasser, alsmede van een fornuis met inbouwoven dat zowel met hout als kolen gestookt kan worden.

1e VERDIEPING:

Overloop met muurkast.

Slaapkamer 1: ca. 18 m2 (oorspronkelijk 2 slaapkamers). Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en heeft toegang tot een balkon. .

Slaapkamer 2: ca. 11m2 die is voorzien van een wastafel met onderbouw, inloopkast en een laminaatvloer.

Geheel betegelde badkamer ca. 8 m2 met ligbad, douche met glazen deur, wandcloset, vaste wastafel met onderbouw en een elektrische designradiator.

2e VERDIEPING:

Ruime overloop/studeerkamer ca. 12 m2 die is voorzien van een groot dakraam.

Slaapkamer ca. 22 m2 met 2 grote dakramen en een vaste wastafel met onderbouw.

De 2e verdieping is geheel voorzien van een laminaatvloer en in de dakschuinte is voldoende bergruimte.

ALGEMEEN:

Na de afgifte van energielabel C (20-03-2015) is de woning voorzien van 9 zonnepanelen, de c.v.-ketel is vernieuwd en de gevels zijn geïsoleerd.
In 2016 is een aanbouw gerealiseerd die is voorzien van een fraaie lichtstraat.
Vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Diverse rolluiken.
De woning is gelegen op een ruim perceel van 571 m2 en heeft een diepe achtertuin.
Vele extra's zoals een glazen tuinkas, ruim houten tuinhuis, 4 regentonnen, 2 waterreservoirs van elk 200 liter in de kelder, diverse wandrekken in de kelder, 2 slaapkamers zijn voorzien van een vaste wastafel met onderbouw, aanbouw met fraaie lichtstraat.
Geheel onderkelderd.
De grote hobbyruimte is verwarmd en geeft toegang tot de achtertuin. Door de goede lichtinval is deze ruimte zeer geschikt voor de thuiswerker.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij