U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6211 WE Maastricht

Omschrijving

Maastricht, wonen in het Sphinxkwartier. Prijzen vanaf € 429.000,- v.o.n.

WONEN IN HET SPHINXKWARTIER.

Een mix van ruime appartementen, luxe penthouses en mooie stadswoningen met tuin. De straten zijn autoluw en de bewoners kunnen gebruikmaken van een eigen ondergrondse parkeergarage. De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier. De namen van de woningen en appartementen verwijzen naar het internationale verleden van de keramische industrie. Het Sphinxkwartier bevindt zich in het stadshart van Maastricht, dicht bij levendigheid en gezelligheid terwijl u tegelijkertijd geniet van de charme van een rustig park. Op loopafstand vindt u winkels, restaurants, terrassen, gezellige straatjes, talloze monumenten en een ongekende historie.

Gustav-appartementen: ruim van opzet, ontworpen voor morgen
Het eigentijdse appartementencomplex Gustav bestaat uit 5 typen appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. Met oppervlaktes variërend. van ca. 60-115m2 sluiten de woningen naadloos aan op de wensen van de moderne stedeling. Alle appartementen beschikken over vloerverwarming, een (inpandige) berging, een balkon, terras of stadstuin.

Gustav-penthouses: geniet van ruimte en luxe met zicht op Maastricht
De riante penthouses bovenop Gustav, bevinden zich op de vijfde verdieping en varieren van 150m2 tot 195m2. De ruime open keuken en woonkamer zijn voorzien van openslaande deuren of een schuifpui naar het riante dakterras. Van daaruit heeft u een spectaculair uitzicht op de historische binnenstad, het monumentale Eiffelgebouw, het levendige Sphinxkwartier of het groene Frontenpark.

Duurzaamheid
Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het ontwerp. De gezamenlijke voorzieningen van het appartementencomplex worden voorzien van energie door middel van zonnepanelen. Daarnaast zijn alle appartementen energiezuinig, aangesloten op stadsverwarming/koeling en daarmee gasloos.

Veiligheid en comfort
De ruime ondergrondse parkeergarage met vaste parkeerplekken is met de auto bereikbaar via de Maagdendries. Te voet is de parkeergarage toegankelijk via twee ingangen op straatniveau. Eén ingang beschikt naast een trap ook over een lift. De bewoners van appartementencomplex Gustav kunnen de parkeergarage tevens direct bereiken via het trappenhuis en de lift in het complex. Bovendien is er voor Gustav een eigen afgesloten fietsenberging in de kelder.

Meer informatie is te vinden op de website van Wonen in het Sphinxkwartier:
https://www.woneninhetsphinxkwartier.nl/


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij