U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

6211 XJ Maastricht

Omschrijving

6 Luxe stadsvilla's in Lindenkruis fase IV: La grande finale.

Lindenkruis combineert de charme van de Maastrichtse binnenstad met de luxe en het comfort van een nieuwe duurzame leefomgeving. De combinatie van appartementen, herenhuizen, patio’s en stadswoningen aan hoven en pleintjes maakt Lindenkruis tot een plek waar mensen thuiskomen.

Met Lindenkruis hebben RO groep en Hurks een plan ontwikkeld dat naadloos past in de Maastrichtse traditie van stadsvernieuwing: stijlvol, ingetogen en duurzaam. Ook is met een scherp oog gekeken naar de kwaliteit en architectuur van de omgeving. Lindenkruis bevindt zich op vijf minuten loopafstand van de Markt, het Vrijthof en het Frontenpark. De straten zijn autoluw en bewoners kunnen gebruikmaken van een eigen ondergrondse parkeergarage met voorzieningen voor elektrisch rijden.

6 Luxe stadsvilla's.

Met zes stadsvilla’s en zes luxe appartementen vormt fase IV het sluitstuk van Lindenkruis. De stadsvilla’s bevinden zich op de hoek van de Capucijnenstraat en de Apostelenpavé en wijken qua uitstraling, indeling, afwerkingsniveau en architectuur sterk af van de overige woningbouw in Lindenkruis. De riante verdiepingshoogte van de woonkamer en grote raampartijen zorgen ervoor dat zeeën van licht de woningen binnenstromen.

De stadsvilla’s beschikken over alle hedendaags wooncomfort, hebben energielabel A, zijn aangesloten op de stadsverwarming en zijn gasloos. Ze variëren in grootte van 180 tot maar liefst 230 m² gebruiksoppervlakte en beschikken over een ommuurde patiotuin met achteringang. De kavels variëren in grootte van 180 tot maar liefst 228 m2.

De woningen onderscheiden zich van hun omgeving door het strakke ontwerp. Ze worden uitgevoerd in een bijzonder stootvoegloos metselwerkverband met een steen van verlengd waalformaat, ranke aluminium kozijnen en een aansprekende gevelbekleding van geperforeerd aluminium.

Als toekomstig eigenaar van een stadsvilla ontwerpt u uw eigen plattegrond en bepaalt u zelf hoe de indeling en de afwerking van de woning eruit komen te zien. Kiest u bijvoorbeeld voor een grote open woonkeuken op de begane grond en een riante masterbedroom met badkamer ensuite op de verdieping? Of kiest u voor een heel andere indeling? Het kan allemaal. Zelfs een lift behoort tot de mogelijkheden.

Via de royale hal betreedt u de open keuken die leidt naar de riante woonkamer met een plafondhoogte tot maar liefst 3,30 m. De woonkamer is over de volle breedte voorzien van een aluminium schuifpui, waardoor u meteen in contact staat met de tuin. Binnen de ommuurde patiotuin bevindt zich een houten buitenberging. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. U bereikt de verdieping via een vaste trap en optioneel met een lift. De huisnummers 55 en 57 hebben een extra verdieping die geheel naar eigen inzicht in te richten is. Alle vloeren zijn voorzien van vloerverwarming.

Pakeergarage.

Onder het Lindenkruishof bevindt zich de royale ondergrondse parkeergarage van Lindenkruis. De garage is voor auto’s bereikbaar via de Maagdendries. Fietsers en voetgangers kunnen gebruikmaken van de trap midden in het Lindenkruishof. Op de twee koppen van het plein is de parkeergarage bereikbaar via zowel een trap als een lift. Elke woning heeft hier zijn eigen parkeerplaats. Als bewoner van fase IV wordt u bovendien optioneel een tweede parkeerplaats aangeboden.

Meer informatie is te vinden op de website van het Lindenkruis:
https://www.lindenkruis.nl


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Marie-Louise Groeneweg Makelaardij